SK Kometa Polička

NULTÝ ROČNÍK MEMORIÁLU Pavla HUBINKY – PÍNA CUP 2019

Zveme všechny příznivce Poličského hokejbalu na „NULTÝ ROČNÍK MEMORIÁLU Pavla HUBINKY – PÍNA CUP 2019“ (co z toho vznikne bude jen na nás…)

Zváni jsou ÚPLNĚ VŠICHNI, kteří kdy MĚLI, MAJÍ a nebo právě od teď BUDOU mít, cokoliv společného s NAŠÍM POLIČSKÝM KOMEŤÁCKÝM HOKEJBALEM!!!

Tentokrát se nebude jednat o žádný městský turnaj, ani turnaj veteránů. Prostě jsme se rozhodli, že se sejdeme a zavzpomínáme na vše co jsme možná již 100x řekli a opakovali, ale i na to co zazní třeba poprvé. Vypijeme pivo, sníme jako vždy něco dobrého a třeba chvíli si společně vzpomeneme na Pínu.

A aby to bylo právě v duchu „starých časů“, tak jsme vymysleli, že se mezi sebou rozlosujeme, dáme manťáky na šířku a zahrajeme si pár zápasů včetnědovednostních soutěží v duchu „ALL STARS GAME“. Nehledejte v tom žádnou složitost a překážky, myslím, že je právě čas takovouto akci udělat a „JEN TAK“ sezkusit všichni sejít.

Smyslem by mělo být: Přijde jen ten kdo bude chtít. Hrát bude jen ten kdo bude chtít. A pivo si dáme všichni dohromady.

A teď to podstatné:

termín: SOBOTA 29.6.2019 (teď koukám do kalendáře a jen pro pořádekpřipomínám, že všichni Pavlové a Petrové máme s Pínou svátek – hahahaaaa tak toje důvod 2…)

začátek: SRAZ 15.00hod (prosím neděste se, že je to brzy, sami uvidíte jakto uteče a zase budeme říkat, že to bylo málo….)

místo: HOKEJBALOVÉ HŘIŠTĚ u Liboháje

co sebou: KDO CHCE VYHRÁT Stanley Cup, tak min. hokejku a VŠICHNI min.půllitr. Jinak si vezměte co a koho chcete.

důležité: V PÁTEK ODPOLEDNE 28.6.2019 SE BUDE KONAT, PŘÍPRAVA, ODZKOUŠENÍ CHLAZENÍ, DRAFT 2019, ROZLOSOVÁNÍ A DOPŘESNĚNÍ PRAVIDEL :-))))

A nakonec to nejdůležitější –organizujeme si to sami a všichni dohromady. Tedy každý přiložte ruku k dílu dle sebe – ostatně jako vždy :-). Akce se bude konat i kdyby nás přišlo jen třeba 5, ale PROSÍM, zkuste všichni najít v sobě trochu kamarádské zodpovědnosti a alespoň říct přijdu, nebo nepřijdu – JE TO PŘECI MEZI KAMARÁDY TAK JEDNODUCHÉ!!!!

Protože nemáme všechny kontakty pohromadě, kopírujte to, přeposílejte to a šiřte to emailem, nebo SMS, nebo WhatsApp, nebo Viber, nebo Messenger, ať jsme komplet!  Karlos myslitel má všedůležité na tácku :-), teď je jen otázka, jestli má ten tácek ??? 

V příloze je text ve Wordu a v soubor v PDF. Komu tento email došel vidíte vadresátech – vzal jsem to z emailů co posílá Hamr na SG – takže to fakt všem ostatním rozešlete. Raději ať to má někdo 2x než ani jednou!

Za OLD BOYS z turnaje v Letohradu
BROUSEK